Menu Sluiten

Diensten Takels

Vabotec is een onderneming die haar weg in onze huidige industriele maatschappij heeft gemaakt op basis van jarenlange ervaring.Vabotec zal er alles aan doen om in samenwerking met haar klanten honkvaste relaties op te bouwen.

Met visie op hef- en hijswerktuigen

Met kennis van zaken, zoveel mogelijk op de vraag van de klant inspelen, met standaard producten en hun toegevoegde waarde, “productkennis”.

Al meer dan 35 jaar zijn wij u graag van dienst. Wij zijn het juiste adres voor al uw benodigdheden op het gebied van heffen en hijsen. Onze experts staan voor u klaar om voor elke toepassing het beste product te kiezen. Wij bieden u een compleet aanbod van hef- en hijsmiddelen van onze topmerken Move-it, Prolift en Vabosafe.

Onze producten:

De producten in het programma van Vabotec worden aan de basis en tijdens het fabricatie proces streng gecontroleerd op conformiteit, kwaliteit (aan GS getoetste zekerheid) machinerichtlijnen 2006/42/EG. Deze stelling komt tot stand door een strikte samenwerking met TUV Rheinland.

U vraagt eenvoudig een offerte aan voor deze producten bij Vabotec of de door ons geselecteerde dealers. Alle producten zijn uit voorraad leverbaar en eenvoudig te verkrijgen zowel in Nederland als Belgiƫ!

30426173042617

More info

tags: Takels – Soorten Takels – Handtakels – Veiligheid Takels – Gebruiksvoorwaarden Takels – 

Wenst u meer info over diensten takels kijk dan vlug op https://www.vabotec.com | Diensten Takels

Takeltuigen | Hijsen | Heffen En Hijsen | Heffen | Veiligheid | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Diensten takels

adres bukenstraat buken kampenhout telefoon email infotakeldienstmichiels.be bukenstraat buken kampenhout bel ons home takeldienst transport galerij contact menu home takeldienst transport galerij contact facebookf home takeldienst transport galerij contact menu home takeldienst transport galerij contact uit buken kampenhout takeldienst michiels bv uw betrouwbare partner voor takel en transportdiensten afspraak maken takeldienst michiels bv uit buken kampenhout takeldienst michiels bv uit buken kampenhout ruim jaar ervaring heeft u pech onderweg of wil u een pakket laten transporteren dan staat takeldienst michiels bv uit buken kampenhout tot uw dienst. De firma werd in opgericht als eenmanszaak. He.

depannage bedrijf home depannage takeldienst takeldienst in de omgeving van daihatsu . Wegtakelen van auto bestelwagen x oldtimers. Heeft u een auto of schadewagen die wegens panne of ongeval moet getakeld worden bel onze takeldienst diensten takels informatie inwinnen Wij depanneren u met onze moderne takelwagens vanuit daihatsu naar elke bestemming in het land ook internationaal transporteren van ongevalswagens en door defect getroffen voertuigen die op eigen kracht niet kunnen rijden. Wil u vooraf de prijs kennen voor het takelen in daihatsu dan kan u ons contacteren voor een prijsopgave en uw depannage bestellen via telefoon fax of email. Bij uw aanvraag hebben we enkele gegevens nodig zoals het juiste ophaaladres en leveradres verdere afspraken kunnen gemaakt worden voor een snelle tussenkomst door onze takeldienst in daihatsu . Aan een vriendin verzenden email bericht kijk eens naar deze takeldienst in daihatsu http www.acva.be takeldienstdaihatsu bedank me later maar voertuigen met onze takeldienst ophalen in daihatsu . Ook binnen ons transportbedrijf bieden we u de mogelijkheid om wage.

Het domein van Diensten takels

home depannage en takeldienst verkoop brommobielen nieuw en tweedehandswagens stockwagens contact contacteer ons erkende depannage en takeldienst claeys garage en depannagedienst is uw erkende takeldienst in knokkeheist. Wij beschikken over een uitgebreid wagenpark dat elke opdracht aankan. Onze depannagedienst is uur op beschikbaar in het hele land. Vervangwagens bij claeys staan er bovendien steeds vervangwagens voor u klaar zodat u weer snel de baan op kunt bovendien zorgen wij zelf voor de nodige herstellingen in onze professionele garage. Dankzij onze jarenlange ervaring bent u bij ons zeker van kwaliteit en een goede service. Het wagenpark bestaat uit slepers plateauwagens en speciale takelwagen voor zeer lage auto s wat ons de geschikte partner maakt voor gespecialiseerd vervoer voor uitzonderlijk lage wagens en motors. Kom gerust langs wij zijn erkend door touring wegenhulp mondial assistance inter partner assistance federauto en vab De prijsbepaling van diensten takels Hebt u vragen of wenst u meer.