Menu Sluiten

Keuring Takel

Vabotec is een onderneming die haar weg in onze huidige industriele maatschappij heeft gemaakt op basis van jarenlange ervaring.Vabotec zal er alles aan doen om in samenwerking met haar klanten honkvaste relaties op te bouwen.

Met visie op hef- en hijswerktuigen

Met kennis van zaken, zoveel mogelijk op de vraag van de klant inspelen, met standaard producten en hun toegevoegde waarde, “productkennis”.

Al meer dan 35 jaar zijn wij u graag van dienst. Wij zijn het juiste adres voor al uw benodigdheden op het gebied van heffen en hijsen. Onze experts staan voor u klaar om voor elke toepassing het beste product te kiezen. Wij bieden u een compleet aanbod van hef- en hijsmiddelen van onze topmerken Move-it, Prolift en Vabosafe.

Onze producten:

De producten in het programma van Vabotec worden aan de basis en tijdens het fabricatie proces streng gecontroleerd op conformiteit, kwaliteit (aan GS getoetste zekerheid) machinerichtlijnen 2006/42/EG. Deze stelling komt tot stand door een strikte samenwerking met TUV Rheinland.

U vraagt eenvoudig een offerte aan voor deze producten bij Vabotec of de door ons geselecteerde dealers. Alle producten zijn uit voorraad leverbaar en eenvoudig te verkrijgen zowel in Nederland als Belgiƫ!

30426173042617

More info

tags: Takels – Soorten Takels – Handtakels – Veiligheid Takels – Gebruiksvoorwaarden Takels – 

Wenst u meer info over keuring takel kijk dan vlug op https://www.vabotec.com | Keuring Takel

Heffen | Takeltuigen | Hijsen | Heffen En Hijsen | Veiligheid | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Keuring takel

liftal home producten hijsmaterialen hijsbanden en rondstroppen specials hijsmagneten permanent hijsmagneet kettingtakels rateltakels elektrotakels loopkatten katrollen en kraanhaken caterpillar spare parts kettingwerk hijsogen codipro pewag rud jdt c ladingzekering sjormateriaal textiel klemgespen ratels haken loadbinders hefgereedschap intern transport staalkabel sluitingen rvs pbm s klimmateriaal loadcelss veerbalancers touwen verhuur keuring nieuws over ons contact zoeken fijne feestdagen wij zijn gesloten van maandag tem maandag uw partner in heffen hijsen en transporteren contacteer ons delen tweet liftal belgium duitslandstraat temse tel fax mail temseliftal.com snelle levering uit stock eigen productie atelier een specifieke oplossing voor uw toepassing persoonlijke service nauwkeurige opvolging bij liftal kan je terecht voor hijsmaterialen kettingwerk hijsogen ladingzekering hefgereedschap intern transport staalkabel sluitingen rvs p b m s klimmateriaal loadcells veerbalancers touwen verhuur keurin.

over ons home over ons gallerij contact home over ons gallerij contact nu bellen route garage takeldienst van der eecken over ons wij herstellen alle merken en beschikken ook over de nodige uitleesapparatuur. Geen tijd om naar de keuring te gaan geen probleem wij gaan in uw plaats. Keuring voor verkoop is ook mogelijk met onze handelaarsplaten keuring takel brengt meer op Zo zit u ook voor uw jaarlijkse keuring van uw wagen of bestelwagen bij ons goed onze takeldienst is beschikbaar om u uit de nood te helpen. Wij beschikken over vervangwagens van europcar en rentrunner om u een tijdelijke oplossing aan te bieden. Waarom voor ons kiezen op maat van de klant in panne gevallen op uw werk wij komen langs op afspraak na uw werk De vergoeding voor keuring takel Wij luisteren steeds naar uw wensen. Een aangepaste prijs wij houden ons steeds aan onze afspraak met de klant. Is er nog een bijkomende kost nodig wij overleggen steeds samen met u. Een persoonlijke service wij zijn een familiebedrijf dat al bijna jaar actief is. Wij garanderen u een persoonlijk.

Data over Keuring takel

home over ons service onderhoud herstellingen nazicht technische controle inbouwen en ijken van tachografen remtestbank depannagedienst vacatures contact nazicht technische controle onze garage is uitgerust met een keuringstraat voor trucks. We onderwerpen uw voertuig aan dezelfde testen als de keuring en conform de strenge wettelijke normen die zij hanteren. Zo voeren we o.a een remtest uit controleren we uw lichten en testen we de stuur en ophangingscomponenten met behulp van spelingsdetectoren. Gezien het keuringsstation op amper meter van ons bedrijf ligt kunnen we ook uw voertuig aanbieden bij de keuring. Uw truck naar de keuring onze zorg schadereparaties onderhoud herstellingen merkonafhankelijk ijkstation tachografen keuring op amper m takelwerken remtestbank volledig uitgeruste infrastructuur diagnose apparatuur vervangwagen truckservice ghekiere copy diensten onderhoud herstellingen takeldienst .